maandag 26 mei 2014

Varen op zondag!

Gisteren vierden mijn vriendin Corry en haar man hun 50 jarig huwelijksfeest en dat deden ze vol overgave en met al hun vrienden op een grote boot die door de haven van Rotterdam voer! Voor hun familie hadden zij al op zaterdag een groot feest gegeven en de meer dan honderd gasten die zondag inscheepten waren dus allemaal vrienden met hun aanhang! Het werd een fantastische middag met een heerlijk buffet, dat later onder de grond verdween en waar toen een dansvloer ontstond, waar bruid en bruidegom volop gebruik van maakten!

Onder de gasten waren ook heel wat van haar quiltvriendinnen en die verrasten haar met beeldschone cadeautjes, zoals een quiltje van haar quiltgroepje:


Een ander stel vriendinnen (vier zusjes) maakten allemaal een mini quiltje en dat kreeg een plekje in een mini quiltwinkeltje dat  één van de zusjes maakte, helaas hier niet erg duidelijk doordat het nog ingepakt zat in plastic:

En verder kregen ze vooral heel veel enveloppen met inhoud, waarvan zij een groot gedeelte aan een goed doel willen geven. Terwijl wij genoten van het schitterende uitzicht op de oevers :


en het heerlijke eten, kijk maar eens naar dit zalige toetje:


Voer de boot weer terug naar de haven in Spijkenisse en waren we na vier uur varen weer thuis.
Bij het afscheid verklapte de bruid dat zij haar randjes al vrijwel af had voor deze week, nu zover ben ik nog lang niet, ben nog druk met de randjes van vorige week!


Zo en nu weer verder met de gewone dingen van de maandag, zoals stofzuigen en strijken en dan vanmiddag weer verder met mijn steekjes!

Fijne dag!