zondag 22 januari 2012

VL-letjes en hier wordt hard gewerkt!

Hier de lapjes van deze week, het zijn weer wat krijgertjes gemixt met eigen lapjes! Ik heb nog steeds geen idee wat ik wil gaan maken, tenminste wat precies en hoe groot!
Verder hier nog even een foto van de steekjes van mijn Midwinterborduurtje:
Je kunt altijd nog bij Daantje gaan kijken hoe het moet worden, zij heeft namelijk een turbo naald en daar kan ik natuurlijk niet tegenop! LOL!!

En verder wordt er hier stevig geklust! Gisteren de allerlaatste (naar ik hoop) piepkleine stukjes behang verwijderd en daarna heeft DP  de muren mooi glad gestuct! Daarna is hij begonnen met de lambrisering in de gang, maar dat is ook weer een flinke klus! En ik, wat heb ik gedaan? Nu naast het afkrabben kon er ook worden opgeruimd en opgeruimd en nog eens opgeruimd! Vandaag hoop ik naast het helpen met schilderen ook wat steekjes te zetten, oh ja en de was heb ik ook gedaan, lang leve wasmachine en droger! Grijns!
Zo en nu ga ik eerst lekker een eindje om met Tara en dan het ontbijt maken en ik heb trek in appeltaart, dus ook maar even wat appels schillen en een taart in elkaar flansen, ik verveel mij dus echt niet!
Fijne dag!