vrijdag 15 november 2013

Vragenuurtje! LOL!!

Gisteren kreeg ik twee vragen van lezers van mijn blog, de eerste was gelukkig makkelijk voor mij te beantwoorden, namelijk de vraag van Truus of ik ook een foto had van de kraanvogels van voren genomen? Ja dat heb ik , hier is hij dan:


Hier dus de creatie van Rennie recht van voren gezien!

De tweede vraag kwam van Jessie, zij vroeg of er verschil zit tussen gewone batist en strijkbatist? Ja Jessie strijkbatist heeft een plaklaagje net als vlieseline en is daarom perfect om achter stitcheries te strijken, het steekt echt heerlijk weg en blijft prachtig. Ook handig als je een mooie blouse wil maken voor in de kraag of zo!

Verder heb ik nog een minder leuke mededeling! Afgelopen woensdagavond kreeg ik plots last van lichtflitsen bij mijn rechteroog. Vooral toen ik 's avonds Tara uitliet zag ik ze constant en dus heb ik toen ik thuis kwam even gegoogeld en vond informatie van meerdere ziekenhuizen dat het te maken kan hebben met het loslaten van mijn netvlies.
Dus donderdag meteen contact gezocht met mijn huisarts en ik werd 's middags meteen met spoed doorgestuurd naar de oogarts. Maar ik heb geluk gehad, het is niet het netvlies, maar wel het glasachtig lichaam dat heeft aan één kant losgelaten en het heeft zich een beetje naar links opgestroopt en nu ligt het aanhechtingsmateriaal precies op het midden van mijn oog en dat is wel heel irritant, maar het is niet lek en er zijn geen bloedinkjes dus dat is weer een gelukje! Nu afwachten of het zich nog iets wil herstellen, maar verder is er niets aan te doen, alleen hoop ik nu dat het niet verergert.

Al met al dus een bewogen dagje!

Nu vandaag hoop ik op een gezellige ochtend bij Henny, we zijn maar met zijn tweetjes waarschijnlijk, maar dan komt er misschien wat uit mijn handen!

Fijne dag!