zondag 15 januari 2012

Heel veel steekjes!

Eerst laat ik jullie mijn stitchery zien van het sneeuwmannetje dat ik nu af heb! Hij is geborduurd met Australisch garen dat ik kreeg bij de Friends swap. Zo ziet hij er nu uit:


Deze hoop ik vandaag of morgen af te werken, weet nog niet precies wat het gaat worden, maar dat zien jullie dan wel weer! 

De andere steekjes werden gisteren gezet bij Crownstitches, waar ik mij heb aangesloten bij de Midwinterstitchers, het was de derde keer dat we bij elkaar kwamen!
Het borduurwerk waar we aan werken is een kopie van een antieke merklap gemaakt door Margaret Cotham die in 1806 negen jaar oud was!Hier zien jullie het originele exemplaar!


En hier zien jullie het eerste gedeelte van mijn exemplaar! Ik heb nog heel wat te doen en omdat iedereen nog erg veel moet doen en ondertussen deel twee ook al binnen is, mochten we het deze keer mee naar huis nemen om het zover af te maken!
Toen ik mijn mandje met benodigdheden kreeg zat er bovenop een papieren zakje, daar stond opgeschreven: Voor zomaar!! Nu ben ik gek op leuke verrassingen en dit was er dus een! Er in zat deze lap geruite borduurstof en daar mag ik dus iets leuks voor verzinnen, nu dat wordt dus zoeken wat het gaat worden! Lief hè van Liezbeth!


Rechts zien jullie een klein pakketje met een schattig borduurtje van een sneeuwmannetje dat ik zag hangen en ja dat moest dus ook mee, hier ga ik een sleutelhanger van maken, maar ja zoals jullie weten ben ik nu eenmaal gek op die koude mannen!

Nu ik heb dus heel wat steekjes weg te werken deze maand, want ook mijn Loose Featherclub borduurwerk moet nog een flink stuk van worden gedaan en dan dit bovenstaande een flink stuk en dan hoop ik ook nog wat aan mijn letterbak te werken, maar gelukkig heb ik nog genoeg tijd en het hoeft niet af, maar ik wil het gewoon graag af hebben! Dus nu even gedisciplineerd iedere dag een stukje en dan lukt het wel! Wat betreft de VL-letjes, die laat ik morgen wel weer zien, moet ze nog snijden en had daar gisteren geen puf meer voor!
Fijne dag!