zondag 27 september 2015

Zondag al weer bijna om!

En nu pas de kans om even bij te kletsen (nu ja schrijven dus!) maar het was ook een volle dag! Na het late ontbijt samen met DH de autorace bekeken, we waren er niet voor opgestaan, maar ik had hem wel helemaal opgenomen op de BBC en wat was het weer spannend!

Max Verstappen

Na een fantastische inhaalrace eindigde de als 17e gestarte Max op de 9e plek, op het laatst passeerde hij nog even zijn eigen collega en teamgenoot!

Maar daar komen jullie niet voor? Wel op handwerk gebied kan ik nog niet veel laten zien, kreeg vanmiddag onverwacht visite en dus geen steek kunnen zetten en gisteren was ik druk met bakken:


In het ouderwetse trommeltje boven zit een heerlijke boerencake en in de gewone trommel zitten spritskoeken, die maakte ik voor de allereerste keer!
Was wel een hele klus, want het spuiten van dat dikke deeg is echt heel zwaar, maar ze smaken zalig!

Nu misschien begrijpen jullie nu wel dat ik echt volop geniet van mijn nieuwe fornuis en afgelopen week heb ik ook nog een klein kookboekje aangeschaft met allemaal recepten van hartige en zoete taarten, denk dat ik daar deze week maar eens mee aan de slag ga!

Fijne dag!