woensdag 19 juni 2013

Geniet je even mee?

Gisteren was het een heerlijke dag waarin ik op de Karperhoeve wel wat steekjes zette, maar nog niet de moeite waard om te showen, dat komt nog wel, maar toen ik thuiskwam, genoot ik echt uren van mijn terras en tuin, maar ook van deze:


Kreeg ze gisteren van een buurvrouw omdat ik even wat broeken korter maakte, lief toch!

En toen we thuis kwamen uit Groningen vond ik deze bloeiend, er zit zelfs nog een tweede nieuwe steel met een lading knoppen, dat wordt weer maanden genieten!
Op het terras staan de bloembakken vol met bloeiende planten en het roosje op stam moest zelfs een extra stokje krijgen om de weelde aan bloemen te kunnen dragen!


En ook hier genoot ik van, mijn quilts die hangen te luchten, want na een weekje in een stal waar ook nog twee koeien lagen te wachten tot de kalfjes geboren zouden worden was dat echt wel nodig, ik denk dat ze ook vandaag nog een poosje in de buitenlucht mogen blijven!Maar waar ik helemaal blij mee ben is deze Klimhortensia:


Deze staat aan de Noordoost kant van ons huis, dus echt de koudste en donkerste kant en na jaren geen bloemen zitten er nu eindelijk een heel stel aan!
Dus als jullie vandaag langs mochten komen en ik hoor de bel niet, dan gewoon achterom ik zit op het terras en geniet, nu ja tot het onweer komt!

Fijne dag!