vrijdag 20 december 2013

Weer geen steek, maar ...

ja dat was eigenlijk ook niet te verwachten! Mijn rechteroog leek wel zwart zo groot was mijn pupil!


En deze keer waren de druppels ook een stuk vervelender omdat de eerste lading niet goed werkte werd er nog wat extra bijgedaan! Maar gelukkig is er geen achteruitgang en ik mag dus eind januari weer terugkomen, helaas echter ook geen vooruitgang maar ach als het zo blijft is er wel mee te leven, volgens DS heb ik nu een disco-oog!

Maar er waren gisteren ook hele leuke dingen hoor! Als eerste bracht de post mij mijn band voor de Randje per week borduurrol! Ik vind het prachtig zowel de kleur als de kwaliteit!:


En toen aan het eind van de middag zag ik nog net even kans om wat kleine cadeautjes op de kop te tikken voor de meiden van de Plezier voor  Vier bee! Dus die liggen te wachten tot zij straks hier naar toe komen, het is weer mijn beurt om gastvrouw te zijn:


En tussendoor kwam Corrie mij nog even verwennen met deze prachtige bos orchideeën:


Heb hem maar even op het winkeltje gezet, want het is een grote en zware bos en Tara is momenteel niet erg zachtzinnig met onze spullen! Doordat ze veel binnen is met het regenachtige weer, krijgt ze het zo nu en dan op haar heupen en racet dan rond de tafel en door de kamer!

Jullie zien het zeker wel weer, ik ben weer enorm verwend!

Fijne dag!