vrijdag 5 oktober 2012

Daar was ik niet blij mee en een feestje!!!Omdat het hier gisteren plensde van de regen moest Tara terwijl ik zwemmen was binnen blijven en omdat de ren ook 's middags nog erg nat was, moest ze ook toen ik naar Mams ging nog binnen blijven en dat vond mevrouwtje niet leuk! Want toen ik thuiskwam met een lekker groot bot voor de jarige dame vond ik mijn schoenen terug in de kamer en wel zo:


 Maar ja hoe moet je nu boos blijven op zo'n schat met zulke ogen!!


Ben daarna niet meer naar de fotograaf geweest met haar, ze was zo ongedurig! Maar ik vind dit al een gave foto van de jarige job!


Nu het feestje, nee ik geef het niet maar het wordt gevierd hier in Maassluis want het is voor de 33e keer Furiade (vernoemd naar de oude sleepboot de Furie van Jan Wandelaar uit Hollands Glorie!), dus als je zin hebt wip dan vandaag of morgen even binnen en ga naar de oude stadskern en bekijk de prachtige schepen in de haven, waaronder de Russische driemaster Shtandart, wandel over de gezellige Vlieten en neus bij de kraampjes of maak een rondje in de draaimolen op de kermis! Misschien komen we elkaar dan nog tegen!

Fijne dag!