zaterdag 25 mei 2013

Kijk nu toch eens!

Zo eerst maar eens mijn winterjas uitgedaan en mijn blog van een luchtiger kleurtje voorzien, was het bruin opeens goed zat!  Vind dit in ieder geval wel een mooi geheel geworden!

En nu wat er gisteren te bewonderen viel op de bee! Eerst was daar Geertje met deze geinige quilt, die binnenkort bij haar voordeur buiten komt te hangen, dan weet iedereen waar ze aan verslaafd is!


 En dan was Ria druk bezig met een schattige mandjesquilt, want haar andere was dus al helemaal af:Beetje jammer van de kleuren, had misschien beter kunnen flitsen want de kleuren zijn echt veel mooier!

En ook Henny was daar al heel ver mee en druk bezig met de laatste quiltsteken in de rand:


Riny werkte deze keer aan een prachtig kussen, dit bleek al langer te wachten op afwerking en nu was zij met borduurgaren mooie steekjes aan het zetten!Zelf zette ik geen steek, was nota bene mijn garen vergeten! Dus heb ik mij vermaakt met toekijken, boeken doorbladeren en gezellig kwekken!
Maar thuis ging ik verder met mijn peren en ik begon dan ook al aan nummer twee:Al met al ben ik lekker opgeschoten! Vandaag krijg ik nummer twee vast ook wel af en dan kan er nog één uit het restje dat ik hiervoor gebruik, daarna zal ik waarschijnlijk op een nieuw stofje  uitmoeten want ik wil ze wel allemaal op dezelfde stof geborduurd hebben en het zijn er in totaal negen! Maar ik kan deze in ieder geval gaan afwerken!

DP werkt vandaag aan de vijver en de tuin en we zullen waarschijnlijk de laatste plantjes kunnen poten en misschien kan ik jullie morgen dan het resultaat laten zien, ik weet niet wanneer de vissen komen daarvoor moet de vijver eerst zijn evenwicht vinden.

Fijne dag!