maandag 29 april 2013

Tara´s dagboek!

Ja zeg zo kan die wel weer, is het eindelijk mooi weer, moet ik van de baas naar binnen en dat terwijl ik hem zo goed heb geholpen, kijk maar eens wat een kuil wij samen hebben gegraven:
 Gaaf hè, maar nu was hij bezig met de randen vorm te geven en plots was mijn hulp niet meer nodig! Nu toen ben ik maar naar binnen gegaan en heb lekker liggen pitten op de koude plavuizen:

En aan het vrouwtje heb ik ook niets, die ging buiten op het nieuwe terras zitten en ging daar zitten frunniken aan haar lap, daar mag ik ook al niet mee helpen! Maar ik geloof dat het wel aardig wordt al laat zij mij niet altijd zien hoe het gaat:

Ik hoorde haar tegen de baas zeggen dat het heel goed ging en dat ze hoopte het over twee dagen af te hebben, nu misschien laat ze het dan wel aan jullie zien, ik zal wel weer niet mogen kijken omdat ze bang is dat ik erop kwijl, wat geeft nou zo'n beetje vocht! Pffft... wel ik ga weer een dutje doen en dan eens kijken of ze eindelijk uit bed willen komen, de baas is vrij dus het zal wel weer een latertje worden!
Fijne dag.... Woef!