vrijdag 13 december 2013

Er zijn van die dagen!

Van die dat je eigenlijk het liefst in je bed wil blijven, maar als je lage rugpijn hebt dan is dat juist het laatste wat je moet doen, hoe langer je ligt hoe erger het lijkt te worden!
Dus gisteren opgestaan, medicijnen geslikt en aan de gang gegaan! Eerst de badkamer met stoom gereinigd, daarna lekker gedoucht en na mij te hebben aangekleed eerst met Tara gaan wandelen! Niet dat het allemaal pijnloos gaat, zeker niet maar door te bewegen verdwijnt toch de ergste stijfheid en dus stapte ik in de auto en reed naar Mams, daar gezellig koffie gedronken, haar plantjes water gegeven en zalig even zitten kletsen!
Maar ik kon niet al te lang blijven, moest namelijk eerst wat probleempjes thuis oplossen, namelijk een strijkijzer waarvan de zool plots los hing, doodeng dus maar meteen een nieuw gekocht en de droger die plots geen warme lucht meer geeft, ben bang dat daar een monteur aan te pas moet komen! De was zo veel mogelijk met koele lucht gedroogd en daarna overal over de verwarming gehangen, wat een klus!
Maar ik nam wel zo nu en dan een pauze hoor, en daar ik weer een leuk patroontje van het internet had gevist met een kopje van een sneeuwman, ben ik daar aan begonnen:


Ik houd mij natuurlijk weer niet aan de kleuren van het patroontje, maar kies uit mijn eigen voorraad. Ben nog niet erg ver, maar ach heb geen haast, heb alles wat moest af en ben nu lekker aan het dobberen, alleen wat betreft borduren hoor, Yfke's quilt hoop ik wel volgende week weer onder handen te kunnen nemen!

Dan wilde ik dit schattige patroontje nog even met jullie delen ik vond het op het internet en het is gratis te downloaden, het vraagt maar een klein lapje stof en slechts twee kleurtjes, misschien dat iemand het nog af kan krijgen voor de Kerst!


Fijn weekend!