donderdag 9 februari 2012

En de winnaars zijn + mijn winkeltje!

Ja dat is natuurlijk voor jullie nog een vraag, gisteravond heb ik de lootjes getrokken en hier is het antwoord:Zoals je ziet is Anita's keuze voor de rode duif en Rennie koos de witte!

Ze gaan zo snel mogelijk op de post, willen jullie mij nog wel even jullie adres doorgeven?

Zo en dan nu eindelijk weer eens een up-date over mijn winkeltje! Gisteren heb ik eindelijk de ruiten erin gelijmd zodat het eindelijk stofdicht is en verder heb ik alles weer op zijn plek gezet, want Tara botst er nogal eens tegen aan en dan ligt er heel wat uit de vakken en etalage! Hier zien jullie hoe de etalage er nu uitziet:


Wat orchideeën en stofjes en daarachter zien jullie de winkel, hier een kijkje van bovenaf:


Zien jullie op de snijtafel naast de mat de liniaal en ook het snijmes is aanwezig, een compleet ingerichte winkel, waar ik binnenkort weer wat nieuwe rolletjes stof aan kan toevoegen want in het vak naast de Rouennerie stofjes is nog ruimte genoeg! Ook de quiltring heeft weer een plekje gevonden en wat voor een:

Het is een schitterende ring op standaard waar je echt een quiltje in kan spannen, zien jullie de stelschroefjes rechtsboven? Deze worden helemaal met de hand gemaakt en zijn alleen bij Cora in Schiedam te koop, ook een enkele ring zonder standaard heeft zij in haar collectie.


Ik heb mijn evenbeeld (volgens DP) deze keer niet in haar winterkleding gestoken maar haar haar zomerse outfit aan laten houden. Zo het dak gaat er weer op en daar vinden mijn borduurtjes weer hun plekje en ik ga weer wat steekjes maken, fijne dag!