vrijdag 24 augustus 2012

Friends Swap 2012!!

Ik deed ook dit jaar weer mee met de F*R*I*E*N*D*S swap en ik stuurde mijn pakje al enkele weken geleden op naar Linda in de U.S.A. en hoorde van de organisatrice dat het was ontvangen en gisteren kwam ook eindelijk mijn pakje! Door familie omstandigheden was het wat later verstuurd, maar meiden wat een heerlijk pakje!!

Kijk zo zag de inhoud eruit verpakt in allerlei kleurtjes vloeipapier:


Erbij deze mooie kaart en daarin stond dat er twee pakjes speciaal voor mij gemaakt waren, maar daar kom ik later op terug! Eerst maar eens gaan uitpakken toch? Ben jij ook zo nieuwsgierig?

De *F* en de *R* :


Een schattige houten bordje met het woordje Friends erop, wat goed gevonden en dan is de R van Rooster, wat een gave houten haan!

De *I* en de *E*:


Een boekje om ideeën te noteren (dat is handig hoor, komt op mijn nachtkastje!) en schattige oorringen! (Earrings) Zien jullie dat leuke geruite kleedje? Nu dat is eigenlijk een theedoek (tea towel), is hij niet gaaf? Zat er extra bij!

De *N* en de *D*:


De N was voor notes en wel dit schattige doosje met correspondentiekaarten en een pen!
Ik schreef Linda dat ik van Primitives houd, ik heb daar ook al aardig wat van geborduurd en zij maakt poppen en maakte speciaal voor mij deze schattige Doll in de Amerikaanse Primitive stijl!  Gaaf hè!!

En als laatste de *S*: Specially made for me:


Dit schattige stoffen schilderijtje! Het heeft al een plekje gekregen in mijn kamertje, daar was nog een haakje in de muur waar wat op moest komen, nu staat dat niet gaaf op die muur? Ook de pop heeft er al een plekje gekregen!


Als jullie denken dat dat alles was, nee hoor! Ook een verzameling zeepjes en lipbalsem en scrubspulletjes zat er nog bij!

Hier zit een heel blij mens te genieten van schitterende cadeautjes! Linda heel erg bedankt voor deze prachtige cadeautjes en Khris bedankt voor het organiseren!

Morgen laat ik jullie zien wat ik maakte en kocht voor Linda!

Fijne dag!