zondag 23 maart 2014

I'm loving!!

I'm loving, het onderwerp van de foto van vandaag, weer een makkelijke maar ook een moeilijke! Waarom moeilijk? Wel niet iedereen wil nu eenmaal met zijn of haar portret op mijn blog, dus vandaar dat het best moeilijk is, maar goed dan zal ik i.p.v. mensen maar dingen laten zien!
Eens kijken, natuurlijk is daar Tara:

Hier nog als het kleine zwarte harige bolletje waar zowel DH als ik meteen verliefd op werden!
En dan haar vriendinnetje Gucci:


Een heel wat lastiger portret om op de foto te zetten, zij is echt watervlug! Iedere morgen is er een vrolijke begroeting tussen deze twee, even de neuzen tegen elkaar!
Ook Ko en Nijntje zijn er nog en de vissen in de vijver, dus dieren genoeg!

Maar er zijn ook dingen waar ik weg van ben zoals deze pop:


Kreeg haar van de kinderen een paar jaar geleden als vervanging voor het exemplaar dat ik als klein meisje had en die helaas verloren ging!


Waarom ik deze laat zien? Wel eindelijk kreeg zij gisteren haar kniekousen aan die ik speciaal voor haar kocht op de beurs in Zwolle, nu is ze eindelijk helemaal aangekleed en misschien vind ik ook nog een keer van die plastic schoenen die ze vroeger ook aankregen!

Wat betreft de steekjes van gisteren, ben begonnen aan de randjes en het eerste was zo gedaan, maar ben gestopt met de tweede, moet namelijk al weer achteruit gaan werken, het tweede soldaatje zit net een paar draadjes te ver, ach komt misschien vandaag wel weer goed!


Fijne dag!