donderdag 18 februari 2016

Slecht voor de portemonnee!

Kwam van de week tot de ontdekking dat ik voor mijn borduurwerk van twee kleuren garen net te kort kwam en dus ben ik vanmorgen naar Naaldwijk gereden om in de Quilthoeve de garentjes te halen en misschien ook een blauw lapje! Ik ben namelijk stofjes aan het verzamelen voor een tweede Life is Beautiful quilt.
Nu en dan kom ik daar, wordt ik vriendelijk begroet door Ingrid en Janine en loop door naar achteren op zoek naar de garentjes en wat lag daar:


Zo schattig dit kussentje, maar helemaal het borduurtje erop in die mooie zachte kleurtjes en dus kwam naast het blauwe lapje en de twee garentjes er nog een garentje bij (de andere heb ik gelukkig al) en ook het patroontje mocht mee naar huis:


Niet dat ik niets meer te doen hebt hoor, maar soms moet je gewoon een verliefdheid volgen! Oh en dan wil ik jullie nog even laten zien wat mijn DH gisteren heeft gedaan! Niet alleen heeft hij het kastje voor mij opgehangen dat hij wit schilderde, maar ook meteen een beugel voor mijn quilts die ik van Ria heb gekregen heeft een plekje eronder gekregen:


Zo kan ik nu ook quilts uit de zon ophangen en wordt de overloop op zolder ook bij mijn hobbykamer betrokken! Gaaf toch!

Fijne dag!