maandag 21 november 2016

Sneeuwmannen!

Zodra het kouder wordt begint het bij mij te kriebelen, niet alleen door de dikke wollen truien waar ik mij het liefst in hul, maar om mijn huis vol te gaan zetten met sneeuwmannen! En als ik dan op FB een stukje zie van Els Feteris  en dan op haar blog lees dat zij al overal die heerlijke kerels heeft neergezet dan wordt het mij toch te machtig en dan moet ik ook beginnen:


Eerst maar het hartenkastje boven onder handen nemen en daar mijn mannetjes en andere blauwe spulletjes een plekje geven! Dan naar het kleine kamertje waar ik niet alleen strijk maar ook mijn borduurspulletjes bewaar en waar de Jim Shore sneeuwmannetjes een plekje krijgen aan het standaardje! Voorlopig nog even daar laten staan, maar binnenkort zullen ze ook wel naar beneden verhuizen!


Heb al wel gekeken of ik nog ergens een andere kan vinden op het internet, maar is nog niet gelukt, dacht er één te vinden maar bleek dat model al te hebben! Maar misschien dat ik toch voor een grote staande ga dit jaar!

Zo dat was het voor nu, na 1 december komt de beneden verdieping aan de beurt, ik probeer mij ieder jaar weer te beheersen tot die datum, dus weer niet gelukt! LOL!

Fijne dag!