maandag 13 augustus 2012

Sorry!!

Maar ik vond het gisteren echt te warm om op zolder aan mijn plompje te werken en te mooi om binnen te zitten en dan ik had nog een spannend boek en na zaterdag deel twee uit te hebben gelezen, ben ik zondag aan deel drie begonnen en het is spannend!!

 Ben nu in dit deel bezig en het is puur genieten! Ook het volgende heb ik al gedownload! Hoop dat er deze week genoeg tijd is om ze allebei uit te lezen, maar het zijn beide pillen van zo'n 400 bladzijden en helaas heb ik deze week nogal wat afspraken, dus dat zal wel niet lukken!

En met dit mooie weer werd er natuurlijk buiten gegeten, zaterdag met de buurtjes werd er gebarbequed en zondag maakte DP weer een heerlijke maaltijd:


Het was echt heerlijk, dit is een Portugees gerecht en wordt bereid in een Cataplana:


Ameijoas na cataplana   Gebruikers opties (even aanklikken voor het hele recept!)

Hoofdgerecht uit de Portugese keuken, Ingrediënten: 1 1/2 kg. schelpdieren (mosselen, kokkels en/of venusschelpen)3 eetl. extra virgine olijfolie1 grote ui, gepeld en in ringen gesneden4 teentjes knoflook, gepeld en in … Lees verder »

DP had er ook nog lekkere krabpoten door gedaan en we hebben zitten smullen, zo lekker met een lekker glas koude Riesling! Ja we hebben dus gezondigd, maar dat moet toch kunnen!

Zo ik hoop vandaag echt wat steekjes te zetten en in ieder geval mijn steen aan te kleden met de basis, want ik wil daarna beginnen aan het borduurontwerp, kan het volgend weekend mee! Moet wel want heb een heel drukke week voor de boeg!
Fijne dag!