dinsdag 16 april 2013

Leuke post!

Gisteren kwam er heel leuke post door de brievenbus, namelijk het volgende blok om te maken van de wisselquilt: It Giet Oan! Deze keer de keuze van Gert:


En omdat we allemaal om het voorjaar zitten te springen koos hij een tulp als onderwerp, zo gaaf!

De volgende post moest ik zelf gaan op gaan halen, de postbode was er vrijdag al mee aan de deur maar ja, ik had natuurlijk geen precies gepast geld in huis en hij geen geld terug, vandaar dat ik naar het dorp ben gereden en daar het volgende heb opgehaald:
Ik ben er echt helemaal weg van en die oranje kaft vond ik ook zo geslaagd voor 2012 en het is een dikke pil, vierhonderd en zeventig bladzijden!!!
Voorop staat de Life is Beautiful, die maakte ik wel in 2011 maar ik vind het nog steeds mijn mooiste quilt en achterop een tas die ik maakte voor een ruil, heb eerlijk geen idee meer naar wie ik hem stuurde, maar dat kan ik nu dus allemaal opzoeken in dit gave boek!

Verder ben ik gisteren op bezoek geweest bij Mams en maakte ik veel foto's van ons ouderlijk  huis, binnenkort nog een keer terug voor foto's van de voorkant van het huis, helaas regende het pijpenstelen en daarom moet ik deze nog maken, maar ik kan alvast beginnen met het samenstellen van fotoboek voor Mams, zodat als ze straks naar het bejaardenhuis gaat ze alle herinneringen aan haar huis mee kan nemen.

 Want een huis dat zo vol hangt met schilderijen, houtsnijwerk, ja dat kan lang niet allemaal mee en dus dat wordt strak nog een heel moeilijke tijd voor haar, want wat laat je achter?

Kijk hieronder, dat bureautje maakte mijn vader voor haar, net als het schilderij dat erboven hangt en dan heeft ze ook nog een verzameling borden en nog zoveel meer!

De verzameling videobanden zullen wel niet meer mee hoeven, ze gebruikt alleen nog DVD's!

Vandaag eerst zwemmen en dan hoop ik weer wat steekjes te zetten aan de cadeautjes en als de zon gaat schijnen misschien een poosje op het terras wat steekjes aan mijn strippenquilt!

Fijne dag!