dinsdag 15 april 2014

Bezoek aan de oogarts!

Zo terug van het ziekenhuis en al met al valt het gelukkig allemaal best mee! Ik had sinds begin dit jaar last van lichtflitsen en was daarvoor onder behandeling bij de oogarts, gisteren veranderde de situatie plotseling en daarom even naar de SEH geweest in het ziekenhuis en vanmorgen een afspraak met de oogarts gemaakt. Nu blijkt dat het glaslichaam los heeft gelaten van de oogzenuw, te zien aan de ring van Weiss (zie foto)
en daardoor heb ik meer vervuiling in het oog gekregen, op zich wel lastig, maar de arts vertelde dat de hersenen dit zullen gaan compenseren, dus best mee te leven, maar het goede nieuws is dat het gevaar dat er scheurtjes zouden ontstaan in het netvlies hiermee is verdwenen, dus al met al een prima uitslag! Bedankt voor het duimen!

Fijne dag!

Was heel wat van plan, maar....

toen ik gistermiddag mijn huwelijkslap inlijstte (vond een lijstje op Texel!) 

was ik vast van plan nog heel wat steekjes te zetten, maar aan het eind van de middag voelde mijn oog niet goed aan en daarom reden DH en ik na het avondeten nog even naar het ziekenhuis naar de spoedeisende hulp en daar kreeg ik de dienstdoende oogarts aan de telefoon en nu moet ik straks even terug voor een onderzoek en nu maar hopen dat er geen gaatjes zijn gekomen in het netvlies want dan moet er ook worden in gegrepen met de laser.
Dus a.u.b. even de vingers gekruist!

Fijne dag!