dinsdag 24 juni 2014

Sorry, het is even niet anders!
Boze vrouwHeb de anoniem weer even uit moeten schakelen, kreeg gisteren en vandaag zo ongelooflijk veel spam binnen werd er gewoon boos om! Wat denken die lui met al hun gekke dingen dat ze mij al die troep moeten toesturen! Het was echt weer te gek voor woorden, dus vandaar! Hoop dat ik eind deze week weer iedereen kan toelaten en als je toch iets wilt schrijven, dan kun je gebruik maken van mijn e-mail adres, staat hier links op de site! Verder heb ik even niets te melden, ben druk in de weer met de gordijnen, en nee die zijn inderdaad nog steeds niet af, iedere keer als ik er mee bezig ben gebeurt er iets waardoor ik moet stoppen, maar vandaag kom het eerste gordijn echt af, de eerste vier banen zijn genaaid, geplooid en nu alleen nog maar zomen!
Zo ik wens je veel plezier met het voetballen en als je dat niet leuk vindt, dan maar met je steekjes! Fijne Avond nog!

Mijn dorpje!

Het was nog een heel gepuzzel, hoe ik mijn dorpje zou afmaken! Kreeg zaterdag al allerlei advies maar vond het geen van alle de juiste manier van afmaken, wolkjes, zonnetjes, zelfs twee extra kippetjes, maar nee het werd gewoon een extra boompje! Ik bleef dus werken met de figuurtjes van het originele patroon en dat was echt mijn bedoeling, daarna kon mijn dorpje worden afgewerkt en dit is het resultaat:


Ik gebruikte voor de sluiting een zelfde knoopje als ik gebruikte voor de biscornu en het lusje maakte ik met dezelfde borduurzijde. Is dit het laatste wat ik ga maken? Nee hoor heb ondertussen al weer twee andere borduurtjes af, maar die moet ik nog helemaal gaan afwerken en ook daar moet ik eerst verzinnen hoe ik het ga doen!

Vandaag een volle dag, dus weinig tijd voor kruisjes!

Fijne dag!