zondag 31 mei 2015

Ben er zo blij mee!

Vrijdag een sms-je : Uw ring is klaar! Heerlijk! Een beetje gespannen rijd ik naar Naaldwijk naar de juwelier, waar ik drie weken geleden naar toe ging met de trouwringen van mijn ouders (goed gesleten na ruim 70 jaar dragen), de juwelen ring van mijn moeder ( doorgeknipt in het verzorgingshuis een paar weken voor haar overlijden) en de eerste ring die ik van DH kreeg! Daar zag ik een voorbeeld van een prachtige ring en dat werd dus mijn keuze en nu was hij klaar! Toen ik binnen kwam stond één van de verkoopsters bijna te stuiteren zo enthousiast was zij! En daar was hij dan, al het goud omgesmolten tot een nieuwe ring met daarop Mams haar diamant, zo mooi:


Mijn vader, mijn moeder en mijn man verenigd in één, zo ontzettend gaaf!

Nu lag er hier ook nog een klein klokje van Mams waar de batterij van op was en dat nam ik meteen even mee en ook dat lag even later klaar en staat nu even in het bordenrek (de soepkommen zitten in de vaatwasser!), ik vind het zo leuk voor straks in de nieuwe keuken:


Naast de soepkommen staand zie je pas hoe klein het echt is, maar straks krijgt het een plekje in het raamkozijn, zodat ik altijd kan zien hoe laat het is!

Fijne dag!