donderdag 9 augustus 2012

Extra editie!!! Give away!

En wel zo'n gave dat ik die met jullie wil delen kijk maar eens hier:


En hier is de link naar haar blog:

http://tostitchornottostitch.blogspot.nl/2012/08/500-follower-giveaway.html

Nu dat is de moeite waard hè?!
Groetjes
Lida

Soms gaat het anders...

dan je van plan was. Toen ik eind van de ochtend bij Mams kwam, bleek dat ze geen goede dag had. Ze had het koud en was moe, dus heb ik eerst de kachel aangedaan en haar van koffie en broodjes voorzien, maar nee het zat er niet in om te gaan shoppen! Dus toen maar samen koffie gedronken en gekletst, mijn schoonzusje kwam ook nog langs om boodschappen te gaan doen en dat hebben we toen even samen gedaan. Daarna ben ik nog even naar Zwijndrecht gereden naar de Aztec Rose en heb daar wat lapjes op de kop getikt!


Rechts een lapje voor de achterkant van de In Full Bloom en dat donkere lapje (is eigenlijk donkerder hier dan in de winkel!) is voor mijn driehoekjes quilt.
En zien jullie wat daar naast ligt? Klik de foto even aan en je ziet dat het weer een ontwerp is van Lynette Anderson, de Irish Birds:


Ik zag deze onlangs op een blog en vond hem zo mooi, dat ik toen direct naar het patroon zocht en het dus in Zwijndrecht vond! Voorlopig is het nog niet aan de beurt, maar ik vind het zo'n mooie quilt dat hij waarschijnlijk binnenkort een keertje voordringt!

Fijne dag!