donderdag 11 februari 2016

Hé wat doe ik op FB!

Wel daar kijk ik dus graag op en doe er inspiratie op, krijg zo nu en dan een forse schaterlach van alle gekkigheid en sla vooral allerlei haatdragende toestanden over!
Na twee maal een misselijk stuk van één persoon en deze wordt uit mijn vriendenkring gewipt, ik merk vooral bij sommige Amerikaanse dames nogal wat denigrerende en soms zelfs racistische opmerkingen en dan denk ik, waarom?
Maar het leukste vind ik de berichtjes van creatieve mensen en die volg ik dan ook en soms wip ik dan meteen naar hun blog om uitgebreid te genieten!
Zelf ben ik tot de 14e helemaal in de harten en op de verschillende books waar ik lid van ben staan dan ook heel wat afbeeldingen van de harten die ik de afgelopen jaren maakte en waar ik nu dus weer leuke commentaren op krijg!
Lekker makkelijk, zul je misschien denken, maar ja ik ben heus ijverig bezig aan mijn borduurwerk, maar het dicht borduren van het huis is niet echt spannend en dus laat ik hier in het kader van Valentijnsdag ook maar weer eens wat harten de revue passeren!

Maar weet dat ik keihard werk en dat jullie dus binnenkort echt een compleet huis voorgeschoteld krijgen!


Fijne dag!