zaterdag 15 juni 2013

Mag ik jullie er nog even aan herinneren!!

Vandaag is het boerenmarktdag bij de Karperhoeve in Maassluis, maar er zijn niet alleen heerlijke streekproducten te koop ook is er een geweldig speelveld voor de kinderen, paardenshows, schapen scheren en nog veel meer, maar jullie wil ik speciaal wijzen op de Quilt- en handwerktentoonstelling in de Grupstal en de dames die zitten te handwerken in de Barg!


Deze twee dames zullen jullie vriendelijk verwelkomen en je kunt met je vragen bij hun terecht!


Het thema van deze dag is de gedekte tafel en wel met streekproducten, maar ook met de verzameling schitterende serviezen die Co de eigenaresse van de hoeve heeft verzameld. Er staan dan ook prachtig gedekte tafels die je kunt bewonderen, maar in de stal staan in een hoek ook nog twee koeien en met een beetje geluk is er dan ook een kalfje geboren!

Hier in een kast staat een van Co haar serviezen en daar onderin liggen een paar van haar quilts! Haar borduurwerken hangen te pronken in de Barg. (Plaatselijke dialect voor Hooiberg)

Ik heb deze keer ook wat spulletjes aangedragen voor de tentoonstelling, o.a. mijn Victoriaanse quilt en mijn Met Naald en Draad en een paar van mijn geborduurde rolletjes.
Misschien ga je naar de Dear Jane dag en lezing in Naaldwijk, nu dan is het maar een kwartiertje rijden naar de Zuidbuurt 5-7 in Maassluis, dus misschien wel een heel leuk begin of eind van je zaterdag!!

Fijne dag!