donderdag 10 november 2016

Show & Tell etc.

Dankzij Miet heb ik ook foto's van de show & tell en er was heel wat moois te zien:


Marleen hield ze op en Inge voorzag ze van commentaar!Ik had twee oudjes meegenomen, want ik werkte dit jaar aan drie quilts, maar er is er nog niet één af!


Deze prachtige quilt hing ook op de EQC dit jaar en is van Sabine.

 Twee schattige kleine kerstbomen quilts:

En aan de wand hingen al kippen quilts die helemaal af waren!


En misschien heeft één van jullie wel een deel van deze quilt gemaakt, deze kreeg Merel na haar ongeluk en is hij niet fantastisch geworden!


 Ook terwijl er werd gewerkt werd er bewonderd en overlegd!


Hier één van mijn tassen die ik al weer een paar jaar geleden maakte:
 

 Deze quilt stal wat mij betreft de show, wat een schitterende kleuren en zo mooi gemaakt, zelfs de achterkant oogstte bewondering!En er werd dus heel hard gewerkt, ik denk dat we deze volgend jaar als affo's kunnen bewonderen!

Zoveel verschillende soorten en kleuren in de diverse quilts wat weer duidelijk maakt dat smaken verschillen! Neem nu deze huisjesquilt, die is toch beeldschoon en dan al die sleuteltjes op de deuren!
 
 Een lekkere flanellen quilt waar je heerlijk onder weg kunt kruipen en een schattige quilt met iedere maand een ander meisje in andere kleding!

Als laatste even het resultaat van mijn harde werken, alle sashings zitten ertussen en alle blokken aan elkaar, nu moet ik de laatste rondjes borduren en dan de cirkeltjes op de kruisingen van de sashings maken, dus er is nog genoeg te doen!

Nu als laatste nog even onze groepsfoto:


Dit was het weer voor dit jaar, hopelijk zien we elkaar volgend jaar weer terug voor weer een Belgisch Nederlands  quiltweekend!
Fijne dag!