woensdag 23 oktober 2013

Hij is af!

Mijn In Full Bloom is af! De bies zit erom dus de quilt is echt helemaal af, nog alleen even de ophang sleuf met de hand vastzetten en dan een etiket maken!


Nu wil ik wel een apart etiket maken voor deze quilt, een rond lijkt mij het er het beste bijpassen en natuurlijk ook wat borduursel erop om het af te maken, daar ga ik de komende dagen mee aan de gang!


Ook de rand is dus helemaal met cirkels doorgepit en ik ben zelf erg tevreden over het resultaat.

Terwijl ik dit schreef begon Tara te kokhalzen en hup daar lag haar ontbijt, gelukkig wel op de plavuizen! Ja vandaag zal ze wel binnen moeten blijven, wat een ander weer dan gisteren! Toen maakte ik deze foto's in de tuin:


Kijk eens wat daar ineens onder het dek vandaan komt, een waterlelie en dat terwijl de afgevallen bladeren van de planten in de vijver liggen en zelfs de Lelie haar eigen blad al bruin wordt!


Om het holle riet op zijn plaats te houden heeft DP het maar vastgezet, het was door de harde wind al twee keer omgewaaid:


En afgelopen zaterdag was DP ook creatief bezig, deze palen waar straks een soort overkapping voor onze auto's van wordt gemaakt kregen een versiering van bloemen en blaadjes, echt te gek mooi om te zien!

Zo meteen ga ik naar Hardanger les op de Karperhoeve en Tara blijft binnen want het ziet er naar uit dat het gaat stormen en regenen!

Fijne dag!