zondag 4 mei 2014

'N heel bos!

Gisteren naar het Bonsai café geweest, was al een hele tijd verliefd op de mooie bomen van Rennie en nu met de nieuwe ruimte waar zowel het Bonsai café wordt gehouden en waar Deshima (even klikken) is gevestigd werd het dus echt tijd om DH mee te slepen en eens lekker te gaan neuzen! Nu dat heb ik geweten! DH werd meteen smoorverliefd op een héél bos (ik ook hoor!) en dat ging dus meteen mee naar huis:


Het moet nog wel worden gefatsoeneerd en door de zon is het iets opgebleekt, maar nu staat het in de schaduw van de muur rechts en zal het wel weer bijkleuren, maar is het geen gaaf bos en dat op mijn terras! Grijns!
Nu als jullie denken dat dat alles is, moet ik je teleurstellen, er komt nog een grotere boom, maar die paste niet op de achterbank van DH zijn auto en dus ga ik die straks ophalen met mijn Kaatje!
Ook daar moet nog heel wat aan gebeuren voor hij in perfecte staat is, maar we zullen dus regelmatig naar het Bonsai café moeten gaan, lessen nemen en onder begeleiding de hand er aan slaan!
's Avonds heerlijk uit eten geweest in Schipluiden, ik had voor mijn verjaardag een restaurantcadeaubon gekregen van DS en zijn vriendin en daar hebben DH en ik samen heerlijk van genoten!

Vandaag dus een boom ophalen, even langs Mams en verder lekker verder met mijn randjes, het eerste randje is al af.

Fijne dag!