vrijdag 29 juni 2012

Een steekje hier en een steekje daar...

Nu ja ik moet toch een titel verzinnen en die steekjes waren er wel!  Het waren er best aardig wat, ben begonnen aan mijn Flying Geese rand voor mijn Amerikaanse panel, werd wel een keertje tijd maar daar heb ik nog wel heel wat werk aan, dus dat laat ik een andere keer zien, ook ging ik even naar Naaldwijk, wilde graag een lief lapje hebben voor mijn borduurtje en kijk eens ben ik even goed geslaagd?


Hier zien jullie alles klaarliggen om aan de slag te gaan, het kokertje door DP op maat gezaagd, het schattige lapje en voor het contrast het donkerrode lapje, een kantje en voor de binnenkant een lapje vilt.


Hier zien jullie de binnen kant van het rolletje, het vilten binnenwerk is afgewerkt met een zoompje van de stof.


Kijk zo heb ik het rolletje afgewerkt, het is nog niet helemaal klaar er moeten nog knopen  aan de uiteinden komen. Hier de andere stukjes van de buitenkant en hoe ik het borduurtje erop heb verwerkt.

 

Ik heb er dus ook een stukje kant op verwerkt en nu moet ik  gaan verzinnen hoe ik de sluiting ga maken, heb daar nog geen ideeën voor, maar dat zal wel komen hoop ik!
Zo vandaag wil ik twee kleine borduurtjes gaan maken die dan op de knopen komen voor de zijkanten van het rolletje, heb daar al wel ideeën voor maar weet nog niet of dat gaat lukken!
Straks naar de bee bij Cora en nu eerst aan de slag in huis!
Fijne dag!