vrijdag 30 september 2011

Ik mag weer kiezen...

Ja zeker, want ik heb het eerste deel van het Loose Feathersclub borduurwerk af! Gistermiddag de laatste steekjes gezet en ik ben er best blij mee! Is het perfect... nee... helemaal niet er zit ergens een fout, maar die heb ik niet kunnen vinden en dus ben ik gewoon verder gegaan, degene die hem ziet mag het zeggen!
En nu mag ik dus kiezen wat mijn volgende werkstuk zal zijn en nee het is niet de vogel geworden van het pakket dat ik jullie gisteren liet zien, in hetzelfde boekje als bovenstaand patroon staat nog een schitterende bloem die met echte zijde wordt geborduurd en daar heb ik een paar weken gelden al de garens voor gekocht en voor de ondergrond heb ik Zweigart Belfast Vintage Beige gekozen.

Ik weet alleen nog niet hoe ik hem ga borduren, het patroon is met twee over twee draden, maar ik denk dat een over een ook heel mooi zal zijn, maar misschien een beetje klein, dus ik ga maar eerst volgens patroon werken en dat ik dan later hem misschien nog eens in mini na borduur. Lijkt mij namelijk heel mooi voor aan een zilveren beugeltje. Dus vanmorgen kan ik bij Cora al het linnen omslingeren en de buitenrand borduren en dan vanmiddag lekker verder buiten in de zon! Fijne dag!