maandag 24 mei 2021

Het duurde even, maar ja soms gebeurt er van alles!

 Ja dan lijkt het of de dagen omvliegen en dan is het zo twee weken verder! Maar ik zat niet stil en ook mijn DH was druk bezig, hij maakte onder andere weer een heel stel dieren voor in de tuin van het verzorgingstehuis waar de partner van DS werkt en ze zijn zo leuk geworden!


Het konijn dat druk op zoek is naar de wortel en de twee honden die ook aan het graven zijn, denk dat daar misschien nog wat botten bij moeten komen!

Een lamp voor de Man-cave van DS


Wel dat is nog niet het laatste wat daar voor wordt gemaakt, maar dat zien jullie dan wel weer en ik werkte aan mijn Snipperquilt!

Er kwamen 4 blokjes af die steeds twee aan twee moesten worden gemaakt, ik heb ze expres nog niet op maat gemaakt dat komt nog wel als ik het blok in elkaar ga naaien, want ik heb al gemerkt dat niet alles perfect op een standaard maat blokje past!


 Is dat alles wat ik aan het doen ben, nee maar ik heb binnenkort een heel stel verjaardagen en daar ben ik dus voorlopig ook nog even zoet mee!

Mijn Hand & Heart quilt is in Leiden waar hij bij de North Sea quilters zal worden gedubbeld en gequilt en waar ik dus hartstikke nieuwsgierig ben naar het resultaat, maar het is erg druk dus dat zal nog even duren.

Dat was het weer, ik wens jullie een héél fijne week!