zondag 2 april 2017

Ik moet er echt aan denken!!

Waaraan, nu om een logje te schrijven! Vroeger was het simpel, manlief de deur uit naar zijn werk en ik schreef snel een logje en keek even bij iedereen, douchen en de boel aan kant en tijd te over! Maar nu.... manlief thuis en dat betekent: uitslapen, lang en uitgebreid aan het ontbijt, pas laat de boel aan kant, en veel minder tijd om te handwerken, want we kijken ook graag gezellig samen naar een detective en samen koffiedrinken en thee en dus niet snel tijdens de lunch even rondneuzen voor reacties, maar tafel dekken en rustig een uur aan tafel!
Maar gelukkig heb ik afgelopen vrijdag eraan gedacht om foto's te maken op de bee en dus weer wat te showen:


Henny was druk met dit stitcherietje van de Quilthoeve, dat lag al een hele poost te wachten om te worden gemaakt!


Showde Bep haar lap met de eerste cirkels van Rine's borduurtjes (mooie kleuren hè)


En was Ria druk met Log cabin blokken te maken van allemaal heel dunne streepjes stof!


Ik zette steekjes aan mijn grote Engelenlap en al zie je het niet zo vlug, maar ik ben echt alweer een heel stuk op geschoten! Ben nu met de rechter onderkant bezig.


's Middags genoten van de tuin en ja dan is het net een ontdekkingstocht! Want waar heeft DH de bolletjes die vorig jaar in de huiskamer bloeiden gezet? Ik vond al bloeiende witte en blauwe druifjes!


En dan jullie nog even laten meegenieten van de Orchideeëntakken die Corry gisteren voor mij meebracht, ze kwam gezellig met haar man bij ons eten en ik hoop dat ze lekker lang staan in deze grote vaas! 


Ik snap dat jullie nu lekker buiten zitten in de tuin of op je balkon en genieten van weer een prachtige lentedag (wat worden we dit jaar verwend met het lenteweer!) en dus zullen jullie dit misschien pas vanavond of morgen lezen, maar ik wens jullie toch allemaal een heel:

Fijne dag!