zaterdag 3 december 2011

Drukte van belang!!

Het was hier gisteren een drukte van belang! Ja want de kikkerfamilie dook onder in de modder en de Lavendeldame vertrok naar warmere landen, maar ook de berenfamilie ging in winterslaap, een lege boel zul  je denken? Nee hoor gelukkig kwamen onze wintergasten ook weer binnenvallen, ik heb even boven in de hobbykamer wat foto's van hen genomen, want er zijn misschien mensen die hen nog niet kennen! Dus hier links zien jullie Olaf, een neefje van de Kerstman die alle familie drukte ontloopt en gezellig boven een plekje zoekt, dan is natuurlijk ook Lars weer aangekomen en al helemaal gekleed op de koude die volgens de weermannen binnenkort hier over ons landje komt! Hij zit weer boven aan de trap naast de deur naar de hobbykamer met bontlaarzen en muts en een dikke gebreide trui en ribbroek, die kan de winter in ons kikkerlandje wel aan!

Was hij alleen? Nee hoor Ulla en Björn zijn ook meegekomen en zij zullen binnenkort wel beneden een plekje zoeken! Björn is hier omdat hij hoopt dat er dit jaar wel een Elfstedentocht komt en dus zijn de ijzers al uit het vet gehaald en Ulla komt natuurlijk mee voor de gezelligheid!


Dus nu snappen jullie zeker wel dat het hier een drukte was, de koffers zijn gepakt en uitgepakt en ieder zocht weer zijn favoriete plekje en ik? Ik was gewoon blij dat al die gezellige luitjes weer over de vloer zijn en terwijl zij zich installeerden maakte ik nog gauw een lettertje en dus staat de Q nu ook in de bak, ziet er al lekker vol uit hè, nog 9 letters te gaan en links is vol!


Nu moet ik nog wel achter nieuwe borduurstof aan, want die raakt al aardig op! Maar dit was het weer dames, ik ga gezellig ontbijten met DP en dan maar eens kijken wat de dag brengt! Fijne dag!