donderdag 18 april 2013

Tara en steekjes!

Zo hier eerst weer eens wat foto´s van onze constante obstructie! Want dat schattige zwarte bolletje van 2,5 jaar terug is nu een forse dame die het liefst midden in de keuken of in ons looppad in de kamer ligt!


Hier ligt ze achter de stoel van het bureau waaraan ik zit te schrijven, wacht ik roep haar even: Tara!


Wat is er? Ze kijkt mij lodderig aan en even later laat zij met een zucht haar hoofd weer zakken en kijkt weer recht voor zich uit!


 Denk nu niet dat ze slaapt ze is zeer alert, want zodra ik naar de keuken loopt staat ze achter mij en bedelt om eten of drinken en komt dat niet snel genoeg dan rammelt ze wel met haar bakken!

Zelf was ik ook niet al te vlug vanmorgen en vandaar dat ik de steekjes nog moest fotograferen die ik gisteravond maakte:


En natuurlijk als je haast hebt komt de foto eerst op zijn kop, maar daar is een trucje voor, ik ga dan terug naar mijn foto's, draai het gekozen exemplaar eerst naar links en dan weer naar rechts en dan uploaden en hij komt wel goed over, weet niet hoe dat komt, maar het werkt!

Je ziet het laatste hartje is ook klaar wat de omtrek betreft, het binnenwerk doe ik natuurlijk pas als de rest van de lap ook af is, ben nu wel begonnen met het eerste randje erboven en geloof mij ook dat is minuscuul werk en ook daar vertel ik mij snel, dus ook hier wordt soms weer achteruit gewerkt, maar het vordert!

Fijne dag!