donderdag 1 december 2011

Pakjesdag!

Het was ondanks het sombere weer en de kreukels en kraakjes van het lijf, toch een heel gezellige en leuke dag! Het begon met een flinke plof in de brievenbus! Nu wist ik al dat er een pakketje van haar onderweg was en dat kon ik dus verwachten en ja hoor daar was het, snel uitgepakt en dit kwam eruit:


Links het borduurgedeelte voor het quiltje rechts en in het midden een lief klein kalendertje, ook wat borduur en quiltwerk!  Je kunt het quiltje ook vinden in de Quilt en Zo, maar zo moet het dus worden:


Heerlijk, weer een combinatie van borduur en quiltwerk! Maar dat was dus nog niet alles! Nee hoor! Laat in de middag kwam er nog een pakketje, deze keer was het de postbode met een groter pak! Ja hoor, mijn  pakket van de kerstruil!

Het komt van haar en kijk eens wat een hoop leuke pakjes erin zitten:


Jullie zien al een heel lief hartje, maar de rest mogen jullie pas zien op de 26e als we allemaal onze pakjes mogen showen! Natuurlijk waren er ook weer wat steekjes, ik ben druk bezig met mijn borduurtje van de Loose Feathersclub en natuurlijk ook wat lettertjes! De N en de O hebben een plekje in de letterbak gevonden.
Zo vandaag weer een hoop leuke dingen doen, geheime steekjes en zo!
Fijne dag!