zondag 31 augustus 2014

Hè, hè, eindelijk!

Ja eindelijk heb ik de eerste twee blokjes af van de Ikorni-quilt! Want die lagen er al bijna drie jaar en nu ben ik even aan het doorduwen om de borduurtjes eerst eens af te maken en gisteravond was het zover:


Nu wil ik vandaag even naar mijn moeder in Dordt, maar ik wil ook de drie andere borduurtjes graag af hebben, dus ik denk dat mijn borduurwerk maar meeneem!

Vanmorgen nog een verrassing gekregen van Tara! DH had gisteren de kamerdeur open laten staan en omdat er van alles in dozen in de kamer staat was Tara daar in gaan neuzen en ik vond vanmorgen mijn boterkoekvorm op het tapijt, ja zo'n mooi knalrood kunststof ding, daar kun je natuurlijk heerlijk mee spelen:


En ook die trossen druiven lagen op het kleed, die had DH gisteren geplukt om aan het stinkdiertje te geven en ook voor onszelf en Tara vind fruit heerlijk dus de grootste druifjes zijn er lekker tussenuit gegeten! We konden dus beginnen met ruimen!

Zo ik ga lekker een bakje maken en dan wordt het tijd om even de boel glad te maken, het is tenslotte zondag en dan hoef ik gelukkig niet om zes uur mijn bed uit en mag ik uitslapen, maar ja met een hond in huis moet er toch even gestofzuigd worden!

Fijne dag!