zondag 4 augustus 2013

De dame kent haar plaats!

Het heeft even geduurd voordat ik eraan toekwam, maar vanmorgen eerst boven een hele dikke stopnaald met punt gehaald en daarmee een ophangdraad aan haar bevestigd en toen kon ik haar eindelijk ophangen en voilá:

 
Ze heeft haar plekje gevonden, nu moet ik op zoek naar een ander plekje voor een cadeautje dat ik gisteren kreeg! Ja, ja de heren waren samen op stap geweest en hier kwamen ze mee thuis:


Zou je ze niet!!! Nu voorlopig staat het op het magneetbord in de keuken, maar als ik (misschien volgend jaar!) een nieuwe keuken krijg dan krijgt het vast een mooi plekje op de schouw! Grijns!

Ook had ik gisteren een heel leuke verrassing, al maanden keek
ik op de markt uit naar een leuke kraam die daar stond met allerlei cadeautjes (o.a. Clayer&Eef), maar helaas ze was er steeds niet meer en wat blijkt, ze heeft nu een winkeltje vlak tegenover de buurtsuper!  Ben er naar binnen gegaan en heb er heerlijk lopen struinen, nu was er niets waar ik direct voor viel maar wel was de nieuwe Daphne's Diary net binnen en daar was het weer heerlijk in neuzen! Maar het was ook een heel leuk gesprek en nu ga ik waarschijnlijk een stel van mijn poppen daar te koop aanbieden! Ik heb er ondertussen zoveel en voor velen geen plek meer, dus dat wordt misschien wel een leuke manier van opruimen!
Maar eerst maar eens met een lading er naar toe de komende week!

Zo en nu koffie en steekjes, jullie allemaal nog een:

Fijne dag!