vrijdag 31 januari 2014

Op tijd af!

Aanstaande zondag viert deze jongedame haar vierde verjaardag en omdat zij maar één grote wens had, ging haar Oma (mijn geliefde buuf!) naar de markt, kocht er meters satijn en tule en klom ik de trap op naar zolder en ging aan de slag met Ome Jan!



En terwijl haar Oma mijn strijk weg werkte zette ik vandaag de laatste steken aan haar allermooiste! Ze wil graag een héél wijde rok en dan met héél veel lagen tule en zo wijd dat hij helemaal in de rondte kan draaien!

Nu liet ik jullie onlangs al het begin zien, maar toen ik hem nog eens bekeek vond ik de witte bovenkant toch echt niet mooi, sloopte die eraf en ging aan de slag met roze satijn en dit is het resultaat:


Oma is er blij mee, nu maar hopen dat Jacy hem ook mooi vindt!

Zo en ik ga nu snel aan de slag in huis, straks komen de meiden van de Plezier voor Vier bee hiernaar toe en dus wil ik nog snel even de boel glad maken en de stukadoor komt om weer een keer te werken aan het plafond in de badkamer, ook al een gebed zonder eind, maar we laten ons niet kisten en maken er gewoon weer een heerlijke dag met veel steekjes van!

Fijne dag!