maandag 22 oktober 2012

Ik vond dat het weer eens tijd was voor....

wat steekjes! Ja borduursteekjes en deze keer niet aan Sarah's house, maar wat steekjes aan heel kleine borduurtjes voor de letterbak! Want ik heb jullie nog niet laten zien dat DP de bak heeft opgehangen in onze slaapkamer:


Wel en nu hij daar hangt mooi te wezen wordt het de hoogste tijd om de overgebleven lege vakjes te vullen en dus zette ik deze steekjes:


Drie klosjes garen zijn het geworden en ook vond ik nog heel leuke patroontjes van konijntjes en nog wel twee verschillende, dus die moeten van de week geborduurd worden, zodat na Tara en Gucci ook Nijntje en Kootje in de bak komen! Nu mis ik alleen nog een patroontje van een fretje, ik vond er wel een maar dat patroon was veel te groot, dus dat wordt weer verder zoeken.

Ook ga ik nog op zoek naar allerlei handwerkmaterialen zoals een naald met draad, een naaimachine en alles wat ik verder nog kan bedenken, misschien zal ik sommige dingen zelf moeten ontwerpen, maar dat is eigenlijk ook wel heel leuk! Ik moet ergens het patroon van een naaimachine hebben, want dat staat op de Céline, maar kan het patroon helaas nog niet vinden!

Zo vandaag wordt het vooral strijken, en poetsen want er zijn nog een hele hoop vieze sporen van de inbraak en ook de technische recherche heeft zijn sporen achter gelaten, dus ik heb weer genoeg te doen!

Fijne dag!