donderdag 26 januari 2012

Hoi allemaal,

Even bijpraten maar weer, heb gisteren zoveel gedaan en ben aardig versleten! Niet alleen van het schilderen hoor, nee toen ik onder de douche ging knalde ik met mijn elleboog tegen de zeepdispenser en geloof mij dat doet zeer! LOL! Bovendien is Tara onrustig van al dat gedoe en houdt mij ook wakker! Maar ik ben best trotst op mijzelf, gisteren de zijkant van de zoldertrap, alle deurposten van de overloop en de afscheiding van de overloop en nog wat betimmering rond de onderste trap van een mooie glans laag voorzien. Het hele huis ruikt natuurlijk naar de verf, maar ik kon 's middags gelukkig een uurtje de ramen opengooien voor het weer begon te regenen. 's Avonds had ik niet veel energie meer, maar toch nog wat steekjes aan mijn Loose Feathers borduurtje kunnen zetten. Pffft.. Ik zal blij zijn als de dag om is en ook beneden alles in de lak zit, maar even hopen dat het droog blijft, zodat Tara naar buiten kan en ik zonder extra zwarte kwast door kan werken!


Dan hoop ik vandaag eindelijk tijd te hebben om het blok van Yoko Saito voor te bereiden, want dat moet zaterdag mee naar Katwijk en ik heb nog een hoop te doen! Voor degene die het nog niet wisten, het is de twee maandelijkse BOM uit de Quiltmania:


Ben al even bezig geweest en heb mijn lapjes uit gezocht, maar moet nog aardig wat tekenen, knippen en snijden. Verder hoop ik vanmiddag even bij de kapper te kunnen binnen wippen want het wordt al weer aardig lang en dan zit het niet! Ach jullie weten wel wat ik bedoel! Zo deze lapjeskat trekt haar oude spijkerbroek en t-shirt weer aan en pakt de kwast weer ter hand en gaat weer een ladder beklimmen, nu ja het huishoud trapje! Allemaal veel plezier met de steekjes en een Fijne Dag!