donderdag 7 februari 2013

De erfenis van Tante Gon!

Gisteren verder gegaan met de spulletjes uit te zoeken en in te ruimen die ik van mijn broer zijn schoonmoeder (Tante Gon) heb gekregen en wat kwam ik veel moois tegen!
Een van de laden van mijn kast leeggemaakt en daar alle kant in gedaan, niet erg overzichtelijk nog, maar ik moet nog bedenken hoe ik ze beter kan opbergen:


Moet straks wel met de papierversnipperaar naar boven om alle oude papieren die erin lagen weg te werken! Maar terwijl ik de dozen een voor een uitpakte en alles netjes probeerde op te bergen kwam ik nog twee heel mooie dingen tegen! Eerst vond ik dit kleine kralen borduurtje:


Heb er even een tornmesje naast gelegd zodat jullie kunnen zien hoe klein en fijntjes het is! Ik denk dat ik het af ga maken met mooi rood garen, zodat ik het ergens in kan gaan verwerken.
En helemaal onder in de doos vond ik ook dit prachtige gebreide kralen tasje met jachttafereel:

 

Op de rechter foto kun je zien dat er een klein gaatje inzit, weet nog niet of ik dat moet herstellen of het zo moet laten en ik wil wel op zoek naar een mooie beugel om het helemaal compleet te maken!

Ja ik heb wel wat steekjes gedaan, maar niet erg veel dus die houden jullie tegoed, maar dat ik nu aardig wat opgeruimd heb maakt wel een heel verschil op mijn hobbykamer.

Fijne dag!