zaterdag 29 december 2018

Het einde nadert....

Klinkt altijd wat luguber als je het zo zegt, maar het is waar het einde van 2018 komt er met rasse schreden aan, nog twee dagen en het is zover! Om mij heen knalt er al dagen vuurwerk, maar ja er is niemand die het verbod handhaaft, dus gaan de jongelui hun gang! Maar erger is het als ik zie dat volwassenen zich niet aan de regels houden! Zou wel eens een goed voornemen voor sommigen kunnen zijn voor 2019!

Zo genoeg gemoppert, leuke dingen! Nu ik maakte de afgelopen dagen heus wel steekjes hoor, maar heb mijn Kerstborduurtje nog niet af en zal ook niet meer lukken ben ik bang:


Maar ik ga stug door tot hij af is en gelukkig heb ik nog genoeg nieuwe dingen die dit jaar  een plekje hebben gekregen in huis!

Zoals dit borduurtje, dat ik jaren geleden van mijn vriendin Bep kreeg voor mijn verjaardag en dat dit jaar eindelijk afkwam:


Hij is zo leuk!

Oh en natuurlijk mijn blokken, ik heb er 6 al helemaal afgewerkt, maar de rest is dus ook al geborduurd maar moet nog op de blokken worden bevestigd, zal ik ook voor nieuwjaar moeten doen!


Zo staan ze nu op de side table in de gang.

Oh en dan nog dit schattige stel, al ouder hoor kocht het een paar jaar geleden in de zomer in Frankrijk! Maar helaas raakte de sneeuwman zijn neus kwijt en gisteren kreeg ik een idee! Als ik nu de punt van een cocktailprikker zou nemen, die oranje verven dan kon ik hem een nieuwe neus geven, nu jullie weten dat mijn DH heel handig is en ik had het nog niet gezegd of hup... meneer Sneeuw had een nieuwe neus!


Na maanden naast het bureautje in de kamer te hebben gestaan eindelijk ook de rekjes onder handen genomen, eerst van het ergste roest ontdaan en toen in de was gezet door DH, waarna ik ze mocht uitpoetsen.

Heb er meteen één in gebruik genomen, de andere moet nog een plekje krijgen, maar zo hangt deze nu op de wc en wat past hij daar goed!


Ik heb er dus alleen maar Kerstschaapjes aan gehangen, de rest is samen met het witte nepkooitje naar boven verhuisd! Nu er is best nog wel plek voor meer Kerstschaapjes, dus die komen er de volgende jaren nog wel bij!

Zo ik ga aan de slag, er moeten boodschappen worden gedaan voor het weekend en voor Oud en Nieuw en alle gewone daagse dingen die aandacht vragen, dus ik ga snel aan de slag en wens jullie nog een:

Fijne dag!