zaterdag 19 november 2011

Alle cijfertjes op een rijtje!

Gisteren heb ik lekker verder geborduurd aan de cijfertjes voor mijn letterbak en kwam toen tot de ontdekking dat er vier i.p.v. twee hokjes overbleven en dus ben ik nu bezig met het maken van vier kleine borduurtjes die de leemtes op moeten vullen. Ik heb gekozen voor een stel hartjes en hoop die vandaag af te hebben. De cijfertjes hebben hun plekje al gevonden;


Als deze hartjes af zijn zal ik weer met de letters aan de gang gaan, maar ook het laatste pakje voor de kerstruil moet worden afgemaakt zodat begin volgende week mijn doos op de post kan.


Zo en deze twee zijn ook weer uit hun zomer schuilplaats gekomen en hebben weer een plekje op de trap naar de hobbykamer gevonden. Zag vandaag op een blog een paar lieve witte bontlaarsjes, misschien kan ik ze nog kopen bij Blokker en dan een nieuwe vriendin maken voor mijn lieve Noorse man Lars!
En tot slot nog een van mijn oude lappen, ik maakte deze voor een nichtje van DP voor de geboorte van haar jongste dochter, kwam op de back up een paar foto's tegen van onze oude pc, ook van een vakantie in Portugal, hier ga ik binnenkort een fotoboek van maken, leuke herinneringen !

Voor Mara.

Zo morgen de Vl-letjes, vandaag weer veel zitten en hopen dat mijn voet snel opknapt! Fijne dag!