dinsdag 25 oktober 2011

Weinig te showen en een roddeltje!!

Gisteren niet veel van handwerken gekomen, iets te veel gedaan het afgelopen weekend en dat wreekte zich, maar vandaag ga ik eerst Mams ophalen en dan gaan we samen naar mijn zielige broer! Grijns!! Ach jullie weten het al die met de gebroken voeten, hij bereikt vandaag de AOW gerechtigde leeftijd en anders haalt hij Mam altijd op, maar ja dat gaat nu niet lukken! Dus vanmorgen ben ik daar druk mee en dan verder met het opruimen van de logeer/hobbykamer, want nog een paar dagen en dan komt Joke! Bed is verschoond, er is gestofzuigd en de meeste rommel is al uit het zicht, maar er zijn nog wat kleine dingen die moeten gebeuren.


Oh en dat nog even roddelen over Tara... ehhh ja dat kan nu wel ze ligt te slapen naast het bureau! Raad eens wie er verliefd is??? Juist ze is als een blok gevallen voor een mooie roodharige man! Het is de hond van de dokter die hier achter woont en de dame heeft echt smaak hoor het is een prachtige Ierse setter en hij heet Clyde!


Zodra we in de buurt van zijn huis komen, begint het bij Tara te kriebelen en begint ze aan de riem te trekken en zodra ze bij het hekje is kijkt ze of ze hem ziet en ja hoor van de week 's avonds was het raak en ze begon enthousiast te kwispelen en te blaffen en ik geloof dat het wederzijds was, hij kwispelde terug! Maar ik vertel nu niets meer, ik hoop binnenkort een foto te maken van het verliefde stel als ze samen aan het spelen zijn, dat is echt een geweldig gezicht!
Fijne dag!