zondag 5 januari 2014

De keuze is bepaald!

Ja ik ben er dus ook aan begonnen en het moeilijkste vond ik de keuze van garens, maar uiteindelijk heb ik voor deze twee gekozen:De groene is handgeverfde katoen Forest Glade van The Gentle Art en de beige is zijden garen Wheatgrass van Belle Soie.

Beide kleuren had ik al tussen al mijn garens zitten en natuurlijk heb ik er wel bij besteld, maar ik kon tenminste meteen beginnen!


Eerst het midden bepaald en dat met een lichtblauw draadje door geregen, toen eerst het derde  randje geborduurd, dat is een stuk makkelijker tellen! Daarna de andere twee:

Zo en nu is de rol weer keurig om de klos gerold en wacht op de volgende opgave! Maar ja ik ga er even tussenuit en al zal ik wel bloggen, ik neem echt geen grote klos mee:


Ik denk dat ik een van mijn kantjes ga gebruiken om straks het begin mooi af te werken en de achterkant wordt met een mooie stof afgewerkt, dus dan wordt de rol ook nog dikker, al met al puur plezier!

Er zullen vast heel wat randjes op de blogs komen de komende dagen en ik neem mijn laptop mee om die te kunnen bewonderen!

Fijne dag!