donderdag 26 december 2013

Kerstruil 2013!

Ook dit jaar organiseerde Katrien weer een Kerstruil en ik deed natuurlijk weer mee! En op vrijdag de 13e werd mijn pakje gebracht en ik kan jullie wel vertellen dat dat geen ongeluksdag was! (Onze trouwdag!) en omdat ik niet thuis was pakte mijn buurman het aan en dus stond er toen ik thuis kwam van ons weekendje weg dit pak te wachten:

En daaruit kwamen al deze pakjes:


Ja en ook die leuke kaart! Nu dacht de afzendster dat het anoniem moest zijn, maar gelukkig kon ik via Katrien achter de gulle geefster komen: Paulien! Dus nadat ik alles had uitgepakt kon ik haar toch een bedankje sturen! Maar genoeg gekletst, jullie zijn vast wel nieuwsgierig naar de inhoud!

De K: Twee borduurpakketjes met Kerstornamentjes:


De E: Een Engel en wel in de vorm van een sleutelhanger!


De R: Een Rendier deze keer in de vorm van een zelfgemaakt doosje!
Er zaten ook nog wat strengetjes borduurzij in!


De S: Ja die kon natuurlijk niet ontbreken, een zelfgemaakte Sneeuwman!
En jazeker deze heeft ook een plekje gevonden in huis!


De T. is deze keer een Tijdschrift met daarin patroontjes van :
Kerstfiguurtjes,
Engeltjes,
Rendieren,
Sneeuwmannen 
en als laatste een 
Traktatie voor Tara!

Ik vind het een enig pakket en ben er heel blij mee, de patroontjes en de pakketjes hoop ik volgend jaar voor de kerst af te hebben! En Paulien de traktatie viel bij Tara zeer in de smaak!

Zelf maakte ik mijn pakketje weer voor Janny Vlastuin, door allerlei perikelen en de hectische tijd de afgelopen weken had ik dat pas laat in de gaten en dus was ik al druk bezig geweest voor ik mij realiseerde dat ik haar sommige dingen al vorig jaar had gestuurd en dus moest ik er nog snel even wat nieuwe pakjes voor maken! Maar ik vond het zelf toch nog een leuk pakket geworden en omdat zij geen blog heeft laat ik jullie hier zien wat ik stuurde:

De K= Kerstornament:                                              De E= een Engel


 R= van Rood en Ruit = Rode Kaarsen en geruite handenwarmers gevuld met kersenpitten:


De S = van Sneeuwman in een eigen blikje zit dit exemplaar en de T = Theeblaadje (herken je het borduurtje?) samen met thee.

Ik kreeg al een bedankje van haar per e-mail en een paar dagen later kwam ook een leuke kaart van haar met natuurlijk weer:

Sneeuwmannen!


Zo dat was het weer voor dit jaar, maar natuurlijk wil ik hierbij ook Katrien weer bedanken voor haar organisatie, ieder jaar weer een hele klus!

Fijne dag!