vrijdag 23 september 2011

Tara's dagboek!

Goedemorgen dames, ik mag eindelijk ook weer eens een berichtje schrijven, maar ik begreep van het vrouwtje dat het niet haar schuld is dat ik moest wachten! Ja, ja, maar ondertussen heeft zij dus al een heleboel berichtjes op de blog geschreven en ik nog niks!!


  Maar hier zien jullie mij dus even liggen in mijn buitenverblijf! Normaal lekker opgeruimd maar die grote boom laat nu al zijn bladeren vallen en we kunnen dus wel aan het blazen en vegen blijven!
Hier zien jullie mijn vriendinnetje Gucci, dat is zo'n leukerd, we drukken vaak de neuzen tegen elkaar en zij klimt gewoon omhoog in het gaas om bij mijn neus te komen! Ja de anderen zijn ook wel aardig hoor, behalve Nijntje, dat is zo'n bange schijtert, als ik haar hok kijk rent ze meteen haar nachthok in!


De fretten Cream en Sugar zijn gelukkig niet bang als ik ga blaffen en ik lig vaak lekker onder hun hok te kijken hoe ze spelen en door de buis naar beneden glijden, dat zijn donderstenen hoor! Ze klimmen ook graag bij het vrouwtje op haar nek en willen altijd even achter hun oren worden gekrabbeld, ja het zijn wel verwende beesten, die bijna de hele dag in hun hangmat liggen te pitten!

 Maar hier zitten ze dus te wachten tot het vrouwtje hun deurtje opendoet en het bakje met eten gaat vullen! En als jullie je afvragen wat ik hieronder aan het doen ben, nu dat is simpel! Gucci krijgt altijd heel lekkere brokjes en daar ben ik ook gek op en als het eten in haar hok wordt gestrooid dan gooit het vrouwtje meestal wat ernaast en dat is dus voor mij! (Volgens mij doet ze dat expres!!)