maandag 26 september 2011

Oh... zalige zonnige zondag!

Gistermorgen al vroeg de boel aan kant gemaakt, met Tara gewandeld en toen mijn borduurwerk tevoorschijn gehaald! Moest nog even wachten tot buiten de zon ook onze tuin had bereikt, maar daarna de boel klaargezet en daar zat ik dus! DP aan het werk (wou dat die klus af was!) en DS lag uit te slapen en ik had dus de zon voor mij alleen! LOL! Nou ja ik en Tara en de vogels, want zodra ik eten in hun voederhokje kwamen ze tevoorschijn met tientallen tegelijk doken de musjes erop af! Heerlijk zodra ik was geïnstalleerd ben ik begonnen!
Ja jullie zien het goed, glaasje sap en een chocolaatje horen er natuurlijk bij! Heb de hele dag bijna zitten borduren...ehhh ja voor en achteruit! Maar het resultaat is best goed denk ik, nog een klein stukje moet er aan de staart gebeuren, maar om vier uur was dit de stand van zaken!
En natuurlijk genoot ik ook van de laatste bloemen in de tuin, de rozen zijn dan wel flink doorgeschoten, maar kijk eens hoe heerlijk de zijtuin er nog uit ziet!
En al vind Tara het al snel te heet, ook zij liep vanmorgen al te genieten van de dauw op het gras, dus al met al een zalige zondag gehad! Fijne dag!