zaterdag 7 april 2012

Gezelligheid en een affo!

Gistermorgen naar de Tilda groep (die dus allemaal andere dingen doet dan aan Tildaspulletjes te werken) en daar begonnen we met koffie met gebak vanwege de verjaardag van Ria en toen bleek dat ze vorige week nadat ik al weg was hadden besloten weer samen aan een projectje te gaan werken! Het zijn drie kussentjes waar Home Sweet Home op wordt gezet in Country stijl.


Dus terwijl er stofjes werden gekozen, letters getekend en ik even op mijn beurt moest wachten kon ik snel wat steekjes doen aan mijn borduurtje, maar later ben ik ook aan de slag gegaan met het projectje. Dat is dus nog lang niet af en ik hoop dat ik er volgende week wat aan kan gaan werken.  Maar daarom moest ik 's avonds nog even goed aan de slag, want ik wilde persé dat mijn borduurwerk af zou zijn! Hier zien jullie hoe het door de dames van La-D-Da werd gevonden en waar ze dus hun inspiratie vandaan haalden:


En hier zien jullie het eindresultaat van mijn steekjes, het was echt een geweldig leuk patroon om te borduren en ik ben er dan ook hartstikke blij mee! Het is met een draadje handgeverfd garen op handgeverfd linnen geborduurd.


Door het kunstlicht ziet het er wel wat roziger uit dan het in werkelijkheid is! Nu ga ik op zoek naar een mooie oude lijst om hem in te lijsten en ik moet alleen nog beslissen of ik er een passe partout om heen zal laten maken, maar het resultaat zien jullie t.z.t. wel hier verschijnen!
Fijne dag!