maandag 3 juni 2013

Men neme.......

Gewoon wat restjes en daar maak je dan wat van, nu dat deed ik de afgelopen weken met restjes borduurstof en garen en maakte drie peren en een hartje, maar ik heb nog veel meer restjes (gelukkig ook nog hele lappen!) en ik had ook nog wat restjes garen van het laatste rolletje en van mijn dochter kreeg ik ook wat restjes garen, voeg dat samen met een leuk patroontje dat ik van een kennisje kreeg en ik kon beginnen aan een nieuw rolletje!

Het heet Stitchers Roll en is een patroontje van Sheperd's Bush. Wel ik nam mij voor dat als het zonnetje op het terras scheen ik daar lekker zou gaan zitten borduren! Hing daarom mijn bordje aan de kast met de tekst: Je Brode au Jardin, maar na tien minuten buiten en drie maal al mijn spulletjes opgeraapt te hebben die door de wind van mijn schootblaadje waren gewaaid ben ik maar naar binnen gegaan en heb samen met DP van een Detective genoten, die zaterdagnacht was opgenomen tijdens de KRO detective nacht!
Maar ik zette ook nog wel wat steekjes, niet zo heel duidelijk maar binnenkort zal het allemaal wel beter zichtbaar zijn:


Bij het originele pakketje hoort natuurlijk ook weer een bedeltje en dat is deze keer een schaartje, gelukkig heb ik er daar nog wel één van op voorraad.
Vandaag eerst maar eens de berg strijk aanvallen, want ik wil graag helemaal bij zijn als het eind van de week eindelijk zomers wordt!

Fijne dag!