zondag 17 maart 2013

Weer één!

Oh meiden (en knullen) wat is dat toch genieten, iedere keer als de brievenbus kleppert weer de vraag: Ligt er iets voor mij bij? En ja hoor gisteren was het weer raak, een heerlijke dikke envelop deze keer van Berthy en dit kwam eruit:


Weer een schattig blok, zo apart dat gevlochten handvat en zo leuk al die knopen! En weet je als het goed is ligt er morgen of overmorgen weer één in de bus, Gert die snertkerel (grijns) heeft mij al lekker zitten maken, dat de zijne dit weekend of maandag op de post gaat!

Verder was het zaterdag weer wasdag en ik heb ook maar meteen alles weggestreken, dus ik ben helemaal bij ! Halleluja!!

Maar maakte ik dan geen steekjes? Ja hoor dit kwam er na veel nadenken waar ik nou eigenlijk zin in had uit mijn handen, ik maakte eerst de laatste steekjes aan dit Hardanger borduurtje:


Het is gemaakt met heel bijzonder DMC hardanger garen dat alleen in Amerika te verkrijgen is en dat ik vorig jarig cadeau kreeg van Liezbeth van Crownstitches. Ik kreeg toen ook de verlopende borduurzij en daarmee ben ik 's avonds begonnen aan een nieuw borduurwerkje en ook dat ging gesmeerd!

Door de andere ondergrond lijkt het niet zo wit als het borduurtje erboven, maar het is echt allebei hetzelfde en op spierwitte borduurstof. Ik heb er al een bestemming voor, maar die laat ik nu nog even niet zien, blijft dus nog even een verrassing!

Fijne dag!